Favorite podcasts

Idag ägnar jag verkligen hela dagen till att plugga, vilket leder till ett inte så intressant bloggmaterial. Så därför vill jag istället passa på att tipsa om mina topp 5 favorit poddar, för vad passar inte bättre en söndag än en bra podd & en kopp te?

1. Alex & Sigges podcast - Detta är en podd med Alex Schulmans och Sigge Eklund. De pratar om allt från saker som händer i världen till personligare saker. En sjukt rolig podcast!

2. Alice & Bianca, Har du sagt A får du säga B - En relativt nystartad podd med @alicestenlof & Bianca Ingrosso. Lite casuall vardagsprat mellan två vänner som bl.a. berättar vad som hänt i veckan & lite egna tankar och funderingar. Väldigt skön podd att ha igång till i princip vilket tillfälle som helst.

3. Skäringer & Mannheimer - En podd med Mia Skäringer & Anna Mannheimer, två otroligt roliga och kloka profiler. Det är en väldigt rolig podd som samtidigt tar upp viktiga saker som tex feminism.

4. Alla våra ligg - Denna podden är med Amanda Collden och Anna Dahlbäck. De pratar om deras syn på sex, egna erfarenheter och låter även gamla ligg gästa podden. De pratar om ämnet helt ocensurerat och det är något jag personlligen tycker om när folk vågar göra, särskilt offentligt.

5. P3 dokumentär - Denna podden skiljer sig ifrån de andra tidigare nämnda. Detta är en timmes långa dokumentärer som handlar om olika kriminella händelser. Stort tips till dig som gillar att sätta sig in i olika brott.

Hoppas att ni får en fortsatt bra söndag! Kram

Gillar

Kommentarer